Askerlik Tecil Durumu Sorgulama

asker tecil durumu 2013Askerlik tecil sorgulama işlemi henüz internet üzerine düşmemiştir. Askerlik Acemi birliği sorgulama işlemi geçtiğimiz yıllarda hizmete giren e-devlet sitesi üzerinden gerçekleşmektedir. Ancak Askerlik Tecil Durumu Sorgulama işlemi internetten yapılmamaktadır. Askerlik tecil sorgulama işleminizi yapabileceğiniz tek yer askerlik şubeleridir. Size en yakın askerlik şubesine giderek askerlik durumunuz hakkında ayrıntılı bilgi alabilir, gerekli tecil işleminizi yapabilirsiniz. Askerlik sorgulama, tecil sorgulama, askerlik durumu gibi askerlik ile ilgili tüm bilgileri yenilenen http://www.askerliksorgulama.com sitesinden ayrıntılı şekilde incelemeniz mümkündür.

Askerlik Tecil Sorgulama ile ilgili olan web sayfamız üzerinden bizlere gelen asker adaylarının cevaplanmış sorularına alt kısımdan ulaşabilirsiniz. Soruların cevapları Devamını Oku…özel olduğu için asker adaylarının mail adreslerine özel olarak gönderilmiştir.

tecil-durumu-sorgulama

  • Merhaba. 2015 sonuna kadar askerliğim tecilli. Bu yıl bir kez daha üniversiteye hazırlanmayı düşünüyorum, yani önümüzdeki sene eylül gibi üniversiteye kaydımı yaptırıp derslere başlayacağım. Tecilin bitmesine 3 ay kala gibi bir sürede okuldan tecilim yaptırılsa herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  • Merhaba ben 2 yıllık myo mezunuyum okulumu bitirdikten sonra askerliğimi 2 yıl tecil ettirdim bu sene sonunda tecil sürem biticek tecil süresi bitmeden açıköğretime kaydolursam tecilim devam edermi nasıl olur teşekkürler.
  • Merhaba. Ben lisans eğitimimi tamamladıktan sonra askerliğimi 2 yıl tecil ettirmiştim. Askerlik şubesinden bana verilen belgede Erteleme Bitim Tarihi: 15.06.2014, Muhtemel Sevk Tarihi: 31.07.2014 yazıyor. Yüksek lisans başvuruları Ağustos ayında kayıtlar da Eylül ayında başlıyor. Bu durumda askerlik şubesinde gidip Eylül ayında yüksek lisans eğitimine başlayacağımı belirtmem gerekiyor mu? Lütfen cevap verin.
  • Merhaba benm lise bu sene bitecek ve önümüzdeki sene unıye hazrlnmayı dusunuyorm nasıl teccil ettırebilirm yada bı sorun cıkar mı.
  • Admin, Ben önlisans mezunuyum ve 2012 aralık ayında 2 yıl tecil işlemi yaptırdım. 2014 aralık ayında tecilim bitiyor. Celp dönemim kasım 2015 tarihinden önce bir üniversiteye yerleşsem askerlik ertelenir mi? Yoklama süreci nasıl işliyor? 1991 doğumluyum.
  • Merhaba , 4 yıllık mezunum. tecil ettirirken uzun dönem isteyip istemediğimi diye sormadılar sadece komando sordular . şimdi erken sevk yaptırıcam. şu an mı sorcaklar cevap verebilir misiniz
  • üniversiteyi yeni bitirdim ne zamana kadar tecilli sayılıyorum.
  • sayın admin ben üniversiteye gidiyodum ve tecilliydim ve üniversiteyi bıraktım ve tecilimi şubat ayında bozdurdum ve ağustosta kesin askere gidermiyim
  • Askerlik tecil belgeme ve tecil tarihimi ogrenmek istiyorum ve askerlik tecil belgemi almak istiyorum.
  • Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.
  • Merhaba, 21.07.2014 tarihinde 4 yıllık üniversiteden mezun oldum. Yaşım 25. Yılbaşından sonra askere gitmeyi düşünüyorum. bu 6 aylık süre içerisinde işlem yapmalıyımıyım ? kaçak mı sayılırım. yardımınızı rica ederim saygılar
  • Askerlik durumumu öğrenmek istyorum…
  • Selam benım tecılım aralık 2013 te bıttı celp donemım kasım 2014 bu sure dılımı ıcınde üniversıteye yerlestım üniversıtye kayıt esnasında yada evraklarda bır sorun cıkarmı ?
  • Iyi günler kolay gelsin ben 2 sene önce üniversitedeydim bıraktım tekrar bu sene istanbul üniversitesini kazandım tecilim hakkında bilgi almak istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz?
  • Üniversiteyi yeni bitirdim.2 yillik tecil hakkimi kullanacaktim.Kilo 123 boy 190 çıktı memur kilo fazla dedi kilomu 118 yazdi dedim tamam.neyse sağlık ocağına yolladi doktor kilon 118 evet ama aa grubu arizali yaziyor kağıtta seni askeri hastaneye sevk etmem gerekiyor dedi.Şok oldum.Zaten tecilde kilo sorgulamalari saçma değil mi ? Durumum ne olacak bilgi verir misiniz? Teşekkürler

Askerlik Tecil Durumu Sorgulama” üzerine 18 yorum

  1. 2008 tarihinde dövizli askerlik bedelini yatırdım konsolosluk hatası yüzünden işleme alınamadım ve bedelli askerlil için de ilk taksidimi ödedim 2. taksidi ödiyemedim.ne yapmam gerekiyor madurum

    Beğen

  2. arkadaşlar ben yurt dışında çalışıyorum daha önce üniversite benim askerliği tecil ettirmişti şimdi ne zaman biteceğini bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim.

    Beğen

  3. üniversitedeyken otomatik olarak tecil olmuştu askerlik.mezun olduktan sonra 2011’de bir kere daha tecil ettirdim.ama ne zamana kadar tecilli olduğunu hatırlamıyorum.bilgisi olan var mı?

    Beğen

    1. bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum kardeşim.2008 de 2 yıllık yüksek okula başlarken tecil ettirdim 2011 aralık ayına kadar uzadı tecilim. sonra açıköğretimde 4 yıllığa tamamlamak için kayıt olurken kendim askerlik şubesine gittim ve kendim uzattım tecilimi ve 2013 aralık ayına kadar tecillisin dediler. şuan okul bitti ama büyük ihtimalle aralık ayına kadar tecilliyim..yani senin durumda benimkiyle hemen hemen aynı gibi seninkide büyük ihtimal 2013 aralık ayına kadar uzamıştır

      Beğen

  4. merhaabaa arkadaşlar ben askerliği tecil etmiştim ünt. okuyorum die sonra okulu bıraktım tecilde bitti bu sene yine ünt. kazandım tecil ederler mi cwpnızı beklıorm teşekürler….

    Beğen

Yorum bırakın