95/3 Askerlik Sorgulama

1995 doğumlu asker adaylarının 2015 yılı içerisinde asker olduklarını hepimiz biliyoruz. 2015 yılı Ağustos ayında 95/3 tertipler askeriklerini 12 ay olarak yapacaklardır. Ağustos ayında asker olacak olan 95/3 askerleri 2015 yılının temmuz ayının son haftasında askere gidecekleri acemi birlikleri açıklanacaktır.

95/3 Askerlik Sorgulama işlemleri nasıl yapılır ?

E-Devlet Askerlik Sorgulama sitesi üzerinden askerlik sorgulama işleminizi gerçekleştirmeniz mümkündür. Sorgulama yapabilmek için e-devlet şifresine ihtiyacınız vardır. Tc kimlik numaranız ile sisteme giriş yaparak acemi birliğinizi öğrenebilirsiniz. 95/3 Acemi Birliği Sorgulama işlemini yapabilmek için askerliğinizin ağustos celbi için sınıflandırılmış olması gerekmektedir.

Askerlik Sorgulama ile ilgili işlemler hakkında bilgi almak için alttaki siteyi ziyaret ederek, rütbelilere sorularınızı sorabilirsiniz.

 sag_ok1

http://www.askerliksorgulama.org sitesine giriniz…

95/3 Askerlik Sorgulama” üzerine 12 yorum

  1. kolay gelsin 01,01,1994 luyum bizim kütük 4 tertip gönderiyo ben orda subatta gitmek istiyorum dedim ama ne subat ne mayıs gidemedim bilgilerinizi istiyorum ii geceler

    Beğen

  2. Bn 94luyum g.antepin sahinbey ilcesi 3 aldi yani 94/3 gidecem sülüs 20 temmuzda aciklanacak temmuzdami gidecem yoksa agustosdami bilmiyorum temmuzsa kaci agustossa kaci

    Beğen

    1. Temmuzun 16sında askerliksorgulama.com sitesini takip ediniz, yerler 16 temmuzda açıklanması beklenmektedir. Askerlik dağıtımları Ağustos ayının ilk haftasında olacaktır.

      Beğen

Yorum bırakın